Výpis příspěvků

 
Obrázek
15. 04. 2011
Tek si vemte sutr a umyjte se
Grand Restaurant
13. 04. 2011
Jste soutěživí a rádi vaříte?
 
Jestli ano, tak Vás určitě bude zajímat Soutěž amatérských kuchařů o titul „Alcron kuchař roku“.
Přihlásit se můžete tak, že zašlete stručné informace o sobě a Váš recept Romanu Paulusovi na roman.paulus@radissonblu.com a on vybere 16 nejlepších, kteří postoupí do kvalifikačních kol  (4 kola po 4 účastnících, která se budou konat v květnu, červnu, září a v říjnu v hotelu Radisson Blu Alcron Praha.
Grand Restaurant
05. 04. 2011
Koho by nepotesilo trefit micek do branky? Pisoiry v autoopravne volvo Pruhonice evidentne pocitaji s hravymi sofery
Obrázek
05. 04. 2011
Koho by nepotesilo trefit micek do branky? Pisoiry v autoopravne volvo Pruhonice evidentne pocitaji s hravymi sofery
Grand Restaurant
28. 03. 2011
Doporuceni hl. Hygienika UK 2-3 lahve denne pro zeny, 3-5 pro muze. Viz zadni rtiketa, k dostani v nekterych indickych restaurantech v CR
Obrázek
28. 03. 2011
Doporuceni hl. Hygienika UK 2-3 lahve denne pro zeny, 3-5 pro muze. Viz zadni rtiketa, k dostani v nekterych indickych restaurantech v CR
Grand Restaurant
28. 03. 2011
jedlý strom přitažlivé gastronomické prezentace Intersparu byl též v provedení sýrovém, salámovém, ovocném a hlavně chutném...
Grand Restaurant
24. 03. 2011
Hadi stribrna lzicka z Florencie jakoby mi symbolizovala ustknuti "jedem" opojne a neodolatelne toskanske gastronomie
Obrázek
24. 03. 2011
Hadi stribrna lzicka z Florencie jakoby mi symbolizovala ustknuti "jedem" opojne a neodolatelne toskanske gastronomie
Obrázek
22. 03. 2011
2 druhy - toskansky a recky domaci panensky olivovy olej dostanete ve dvou minipoharcich automaticky pred kszdym jidlem. Stoji to zato, vse v Oliva restauraci!
Obrázek
21. 03. 2011
Kuchari prece maji take smysl pro umeni
Obrázek
18. 03. 2011
Florentane maji velkou slabost na drstky a take nadivane kohouti krky. Trhovci nabizeji denne, aby usnadnili domacim kuchynkam praci. Neni nad italsky design, ze?
Grand Restaurant
17. 03. 2011

Ať jste Čech, Habsubrk či Američan - Wiener Schnitzel dle skvělého chefa Richarda Šusty můžete ochutnati v Suterénu na břehu řeky Vltavy.  Od 17. - 24. 3. tedy tradiční speciality z telecího masa. Vídeňské telecí řízky s novými brambory již za 173,- Kč, či další jídla z mladého telecího.

Grand Restaurant
11. 03. 2011

PRASE ZEZADU. Miluji kreativní řezníky!... a posílám pozdrav od Haly 22, kde probíhají v Holešovické tržnici velké farmářské trhy a dá se narazit občas i na slušné suroviny.

Grand Restaurant
21. 02. 2011

Omlouvám se autorovi, neznám jej, přefotil jsem si to na kamarádově WC, ale je to pro mne přitažlivá reminiscence na bio víno, kterých budeme mít letos přihlášeno v soutěži Česká Biopotravina roku víc než dost!

Grand Restaurant
04. 02. 2011

Takovýhle narozeninový dort - nesladký a hned na začátku večeře, tedy spíše slaný, přesněji "shushený" na rýžovém základě postavená pyramida ze sushi, které pak bude jedním z chodů. Nabídl nám chef Jiří Král z nového podniku Aureole v 27. patře mrakodrapu na Praze 4.

Grand Restaurant
02. 02. 2011
Hambac s ocima v Hergetove cihelne!
Obrázek
02. 02. 2011
Hambac s ocima v Hergetove cihelne!
Grand Restaurant
30. 11. 2010

Vaříme na plný pecky! Máme nový web, Uffff! Pokud nebude něco fungovat nebo nenaleznete kýženou informaci, dejte nám, prosím, vědět. Nikdo není dokonalý…
 

Očekáváme též vaše tipy na skvělé, neobvyklé a kreativní restaurace, jež by v našem výběru neměly chybět. Stačí email: maumau@grand-restaurant.cz



 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top