Výpis příspěvků

 
Obrázek
02. 01. 2012
Pak, ze jsem zaujat proti rychlemu obcerstveni...
Grand Restaurant
26. 12. 2011
Za par dnu - 31. prosince je uzaverka prihlasek do desateho rocniku souteze Ceska Biopotravina. Formulare na biopotravinaroku.cz
Obrázek
26. 12. 2011
Za par dnu - 31.prosince je uzaverka prihlasek do desateho rocniku souteze Ceska Biopotravina. Formulare na www.biopotravinaroku.cz
Grand Restaurant
20. 12. 2011
Totalne kosher husi stehynko v souletu s vynikajicim cervenym zelim si muzete zakousnout na zidovskem Josefove v restaurantu King Solomon. Cabernet Sauvignon z Galilejskych kopcu k tomu.
Obrázek
20. 12. 2011
Totalne kosher husi stehynko v souletu s vynikajicim cervenym zelim si muzete zakousnout na zidovskem Josefove v restaurantu King Solomon. Cabernet Sauvignon z Galilejskych kopcu k tomu.
Grand Restaurant
12. 12. 2011
Ja jsem z toho jelen! Pokud i VY nesouhlasite, aby zavreli posledni hospodskou klasiku na Hradcanech - U Cernyho vola, přidejte se: 
petice k podpisu
Obrázek
12. 12. 2011
Ja jsem z toho jelen! Pokud i VY nesouhlasite, aby zavreli posledni hospodskou klasiku na Hradcanech - U Cernyho vola, petice k podpisu: www.petice24.com/cerny-vul
Grand Restaurant
30. 11. 2011
Tak takovy gramofon se mi libi! Delikatesa se zvolna otaci rychlosti 33, takze se muzete v klidu rozmyslet, z ktere strany zacit.(design: R. Paulus)
Obrázek
30. 11. 2011
Tak takovy gramofon se mi libi! Delikatesa se zvolna otaci rychlosti 33, takze se muzete v klidu rozmyslet, z ktere strany zacit.(design: R. Paulus)
Grand Restaurant
28. 11. 2011
Sul a pepr je treba pouzivat s mirou, i kdyz je to ve "flaksarne" na stojaka. Nicmene gulasek byl cerstvy a chutny.
Obrázek
28. 11. 2011
Sul a pepr je treba pouzivat s mirou, i kdyz je to ve "flaksarne" na stojaka. Nicmene gulasek byl cerstvy a chutny.
Grand Restaurant
15. 11. 2011
Ne kvuli hladu ci chuti, ale ze studijnich duvodu jsem snedl tyhle cvrcky smazene na masle. Konec koncu pro 70% nasi planety je to bezna strava.
Obrázek
15. 11. 2011
Ne kvuli hladu ci chuti, ale ze studijnich duvodu jsem snedl tyhle cvrcky smazene na masle. Konec koncu pro 70% nasi planety je to bezna strava.
Obrázek
10. 11. 2011
Spagety z cervene repy nejspis svou barvou trochu souviseji s nazvem - il padrino (kmotr). Jsou vynikajici
Grand Restaurant
03. 11. 2011
Pastrami - lahudka newyorkskych Zidu si od r 1888 ziskala vehlas. Varene Hovezi hrudi, nalozene predem v soli a cesneku. Katz's Delicatessen proda denne 2 tuny masa a jeste si postojite ve fronte.
Obrázek
03. 11. 2011
Pastrami - lahudka newyorkskych Zidu si od r 1888 ziskala vehlas. Varene Hovezi hrudi, nalozene predem v soli a cesneku. Katz's Delicatessen proda denne 2 tuny masa a jeste si postojite ve fronte.
Grand Restaurant
24. 10. 2011
Banh Cuon - 22 let pripravuje vietnamska rodina pouze tuto prusvitnou ryzovou palacinku s houbama a smazenou cibulkou, maceno v octu, chilli. Jedine jidlo tohoto druhu v Evrope.
Obrázek
24. 10. 2011
Banh Cuon - 22 let pripravuje vietnamska rodina pouze tuto prusvitnou ryzovou palacinku s houbama a smazenou cibulkou, maceno v octu, chilli. Jedine jidlo tohoto druhu v Evrope.
Grand Restaurant
17. 10. 2011
Houbovy krem z Vaclavek s penou z pecorina v La Finestra udelala me pondeli krasnejsim
Obrázek
17. 10. 2011
Houbovy krem z Vaclavek s penou z pecorina v La Finestra udelala me pondeli krasnejsim


 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top