Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
01. 11. 2012
Jak jste spokojeni s letošním výběrem restaurací na GRF 2013? Seznam a menu zde: http://www.grandrestaurantfestival.cz/restaurace
Grand Restaurant
01. 11. 2012
Varena chobotnice po galicijsku, teple brambory, paprika - jak jednoduche a chutne!
Grand Restaurant
30. 10. 2012
Unikatni - Kapri tatarak v Treboni (U Misku). Ryby jen z vlastniho rybnika!
Grand Restaurant
25. 10. 2012
Galicijske pencebes - jidlo snobu ci opravdovych labuzniku. Ziskane tezko z pribojovych skalisek, stoji 190 euro/kg, proste blaznivina, chutna jako rozvasnene more.
Obrázek
25. 10. 2012
Galicijske pencebes - jidlo snobu ci opravdovych labuzniku. Ziskane tezko z pribojovych skalisek, stoji 190 euro/kg, proste blaznivina, chutna jako rozvasnene more.
Obrázek
18. 10. 2012
Kdo poznáte tohoto kuchaře? Hádejte na našem Facebooku: www.facebook.com/praguefoodfestival
Grand Restaurant
18. 10. 2012
Není nad vyrovnanou výživu...
Obrázek
17. 10. 2012
Neni nad vyrovnanou vyzivu....
Grand Restaurant
10. 10. 2012

1.prosince spustíme předprodej na Grand Restaurant Festival 2013. Jaká restaurace by neměla chybět na GRF?

Grand Restaurant
09. 10. 2012
Jamon Iberico je pro vas jistotou, ze vyzraval minimalne 3 roky a ze pochazi z cerneho druhu iberijskeho prasatka. Napis Bellota je potvrzenim, ze vepr byl krmen zaludy - nejvyssi kvalita.
Obrázek
09. 10. 2012
Jamon Iberico je pro vas jistotou, ze vyzraval minimalne 3 roky a ze pochazi z cerneho druhu iberijskeho prasatka. Napis Bellota je potvrzenim, ze vepr byl krmen zaludy - nejvyssi kvalita.
Grand Restaurant
30. 09. 2012
Uzeniny v Seville - tolik barev masa z jednoho iberijskeho prasatka.
Obrázek
30. 09. 2012
Uzeniny v Seville - tolik barev masa z jednoho iberijskeho prasatka.
Grand Restaurant
26. 09. 2012
Typicke andaluske tapas s ucastniky Mnam Tour v Seville. Mrkev marinovana v olivovem oleji s cesnekem.
Obrázek
26. 09. 2012
Typicke andaluske tapas s ucastniky Mnam Tour v Seville. Mrkev marinovana v olivovem oleji s cesnekem.
Grand Restaurant
23. 09. 2012
Loire, zari, 10 dnu pred vinobranim
Obrázek
23. 09. 2012
Loire, zari, 10 dnu pred vinobranim
Grand Restaurant
Grand Restaurant
12. 09. 2012
Nemohl jsem nevzpomenout Felixe Holzmanna, kdyz jsem zahledl nefalsovana "jabka v zupanu" v moji nejoblibenejsi domaci Cukrarne u veletrhu (P7). Kdo vam je dnes nabidne?
Obrázek
12. 09. 2012
Nemohl jsem nevzpomenout Felixe Holzmanna, kdyz jsem zahledl nefalsovana "jabka v zupanu" v moji nejoblibenejsi domaci Cukrarne u veletrhu (P7). Kdo vam je dnes nabidne?


 
Polovina z toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře.
Staroegyptské přísloví
Top