Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
26. 11. 2012
Halibut, spenatova polenta, krevety se skvelou omackou zastriknutou spanelskym "champagne" Cava. Medite v Mar. Laznich vsem doporucuji!
Grand Restaurant
20. 11. 2012
Ani mys neodola sladkemu sherry Pedro Ximenes ve sklepich mestecka Jerez de la Frontiera...
Grand Restaurant
19. 11. 2012
Jeden z nejtalentovanejsich chefu propujcil sve jmeno restaurantu - Kalina, kde jsem chutnal nekolik "bozskych"! Sepiove barvivo v rybi polevce s kaviarem.
Grand Bar
13. 11. 2012
Madeirské víno z roku 1920 ve městě Funchal - rodinná výrobna Blandy´s.
Grand Restaurant
06. 11. 2012
Spicate krkonosske zeli chutna i vypada skvele. Lokalni unikat!
Grand Restaurant
01. 11. 2012
Jak jste spokojeni s letošním výběrem restaurací na GRF 2013? Seznam a menu zde: http://www.grandrestaurantfestival.cz/restaurace
Grand Restaurant
01. 11. 2012
Varena chobotnice po galicijsku, teple brambory, paprika - jak jednoduche a chutne!
Grand Restaurant
30. 10. 2012
Unikatni - Kapri tatarak v Treboni (U Misku). Ryby jen z vlastniho rybnika!
Grand Restaurant
25. 10. 2012
Galicijske pencebes - jidlo snobu ci opravdovych labuzniku. Ziskane tezko z pribojovych skalisek, stoji 190 euro/kg, proste blaznivina, chutna jako rozvasnene more.
Obrázek
25. 10. 2012
Galicijske pencebes - jidlo snobu ci opravdovych labuzniku. Ziskane tezko z pribojovych skalisek, stoji 190 euro/kg, proste blaznivina, chutna jako rozvasnene more.
Obrázek
18. 10. 2012
Kdo poznáte tohoto kuchaře? Hádejte na našem Facebooku: www.facebook.com/praguefoodfestival
Grand Restaurant
18. 10. 2012
Není nad vyrovnanou výživu...
Obrázek
17. 10. 2012
Neni nad vyrovnanou vyzivu....
Grand Restaurant
10. 10. 2012

1.prosince spustíme předprodej na Grand Restaurant Festival 2013. Jaká restaurace by neměla chybět na GRF?

Grand Restaurant
09. 10. 2012
Jamon Iberico je pro vas jistotou, ze vyzraval minimalne 3 roky a ze pochazi z cerneho druhu iberijskeho prasatka. Napis Bellota je potvrzenim, ze vepr byl krmen zaludy - nejvyssi kvalita.
Obrázek
09. 10. 2012
Jamon Iberico je pro vas jistotou, ze vyzraval minimalne 3 roky a ze pochazi z cerneho druhu iberijskeho prasatka. Napis Bellota je potvrzenim, ze vepr byl krmen zaludy - nejvyssi kvalita.
Grand Restaurant
30. 09. 2012
Uzeniny v Seville - tolik barev masa z jednoho iberijskeho prasatka.
Obrázek
30. 09. 2012
Uzeniny v Seville - tolik barev masa z jednoho iberijskeho prasatka.
Grand Restaurant
26. 09. 2012
Typicke andaluske tapas s ucastniky Mnam Tour v Seville. Mrkev marinovana v olivovem oleji s cesnekem.
Obrázek
26. 09. 2012
Typicke andaluske tapas s ucastniky Mnam Tour v Seville. Mrkev marinovana v olivovem oleji s cesnekem.


 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top