Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
22. 02. 2013
Srnci carpaccio v brnenskem Borgo Agnese a domaci pecivo - to nema chybu!
Grand Restaurant
17. 02. 2013
Na zimní neduhy jsou nejúčinější domácí bylinky a med!
Grand Restaurant
15. 02. 2013
Tohle "naradi" vas ceka v Le Patiu, pokud chcete festivalovou ochutnavku krabu po singapursku s trochou chilli. Fakt jsem se bavil a pochutnal si tez.
Grand Restaurant
07. 02. 2013
Mnam Vlakem jsme tez navstivili Tvaruzkovou Cukrarnu v Losticich. Vse co vidite je vyrobeno z jednoho z nejzdravejsich syru na svete. A nejvonavejsiho!
Grand Restaurant
01. 02. 2013
Krome lanyzem ovonene br. kase si povsimmete - to jsou velka stehna z kohoutka na vine, ne jak se casto falsuje vyskakane kure! A vydava za Coq au Vin. V Suterenu u R. Susty vzdy skvele, tez na GR festivalu
Grand Restaurant
01. 02. 2013
Podívejte se, jak probíhal Mňam bus v rámci GRF 2013! ZDE VIDEO
Grand Restaurant
29. 01. 2013
Predkrm, stejne jako ostatni chody v Soho+, byl skvely a chut se vyrovnala designu. V ramci festivalu - bomba!
Grand Restaurant
22. 01. 2013
Neni krab jako krab, klepeta po singapursku si muzete ochutnat behem unikatniho Mnam Busu v nedeli 27.1. - jeste zbyva par mist - www.grandrestaurant festival.cz
Grand Restaurant
21. 01. 2013
Jihoceska kulajda podle skveleho chefa D. Saska z hotelu Aria jako lokalni majsterstick pro Grand Restaurant Festival.
Grand Restaurant
15. 01. 2013
Hovezi krk z byka duseny na cervenem vine a rybizu, cibulova kase, salotky, karamelizovany kvetak a lanyzovy olej Chef M. Svatek caruje pro Grand Restaurant Festival v Tabore.
Grand Restaurant
14. 01. 2013
Brněnskému Koishi fish & sushi to obzvláště teď sluší! 
Grand Restaurant
06. 01. 2013
"Nejsem zase az tak vsude oblibena..."
Grand Restaurant
26. 12. 2012
Svickova podle mistra M. Peska z Holiday Inn: 2 bedny celeru, bedna mrkve, 7 kg cibule, 6 masel, 3 kg cukru, 5 l bileho vina, zadna mouka...atd Celkem 150 l omacky, lepsi jsem nejedl!
Grand Restaurant
17. 12. 2012
Video od Gastro&Hotel z vyhlášení TOP 10 nejlepších restaurací Maurerova výběru Grand Restaurant 2013, podívejte se: http://www.youtube.com/watch?v=coRcQZKoUQk&feature=youtu.be
Grand Restaurant
17. 12. 2012
17.12. 2012 se definitivne rozetne na TV Barrandov, ktery z vice nez tisicovky receptu je nejlepsi! 7 finalistu prave ceka na ortel, kdo dostane milion.
Grand Restaurant
10. 12. 2012
Nachytal jsem pana Cicalu (stejnojmenna rest. Ma nejoblibenejsi) - osobne pripravoval cerstve artycoky, plnene strouzkem cesneku, matou a zakapnute olivovovym olejem. Nemam slov!
Grand Restaurant
04. 12. 2012
Poprvé v rámci GRF Mňam Vlak z Prahy do Brna! První ochutnávka již ve vlaku a další tři restaurace v Brně. Více informací na: http://www.grandrestaurantfestival.cz/vlak
Grand Restaurant
04. 12. 2012
Spolecny "brand building" dvou vzajemne se milujicich znacek. Foceno na sidlisti Bohnice:-)))
Grand Restaurant
04. 12. 2012
Členka Bratrstva lanýžu a držitelska Michelinské hvězdy - francouzka Reine Sammut pro Vás bude vařit  2. týden v lednu v restauraci Avantgarde. Ochutnat její středomořskou kuchyni můžete od 7. – 12. ledna. Více info na www.avantgarderestaurant.cz

Grand Restaurant
30. 11. 2012
Zadny zajic v pytli! Svacinka od kolegyne ma tez svoje zasady.


 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top