Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
30. 06. 2017

To je tak krásné, když někdo dává věcem druhý život. A navíc když to ještě tak úžasně vypadá - jako třeba tahle kabelka vyhotovená ze záchranných pásů!

Grand Restaurant
27. 06. 2017
Někdy se i ten obyčejný páreček dokáže hezky usmát..
Grand Restaurant
23. 06. 2017

Co uvařit k obědu? Koukněte se nejdřív do lednice a zpracujte zbytky! Často vás to dožene k úžasným kombinacím a neobvyklým chutím! Buďte nápadití a neplýtvejte.

Grand Restaurant
20. 06. 2017
Ach, ty rajský - to je taková dobrota, když chutnají skutečně jako rajčata...
Grand Restaurant
13. 06. 2017
Jako dezert - miska s vodou a třešně srdcovky v ní. Jak prosté, chutné a osvěžující.
Grand Restaurant
10. 06. 2017

První Mňam Tour s Pavlem Maurerem do USA plánujeme na listopad. Zbývá už jen pár posledních volných míst. Pojeďte s námi objevovat nová místa a nepoznané chutě!

Grand Restaurant
01. 06. 2017

Chlebíčky jsou tou nejvděčnější možností, jak zpracovat nevyužité suroviny z předešlého dne - variací je totiž tisíce a vaší kreativitě se nekladou žádné meze!

Grand Restaurant
26. 05. 2017
Monika a Pavel Maurerovi vás ze srdce zvou na Prague Food Festival! 26.-28. května na Vyšehradě:)
Grand Restaurant
23. 05. 2017

Tohle všechno jsou zbylé obaly po krátkém nevelkém obědě na dálnici pro pouhé 2 osoby. Jediné, co lze znovu použít je plastový podtác...

Grand Restaurant
19. 05. 2017

Dříve se jim přezdívalo všelék. Mají úžasné účinky na trávení a imunitu, pomáhají při bolestech a nachlazení, jsou bohatým antioxidantem a právě teď mnohým z nás rostou na zahradě - ano, zase ty sedmikrásky. Tak je neposekejte, raději s nimi zdobte pokrmy!

Grand Restaurant
16. 05. 2017
Stačí jen najít nějakou louku a posbírat kytky a plevel a divoké byliny a osvěžit svůj salát nebo polévku
Grand Restaurant
12. 05. 2017

Je třeba začít od dětí! A v pražské Stromovce to vzali za správný konec - udělali bohatý zábavný program pro naše nejmenší a k tomu osvětu v oblasti šetření naší planety. Mimo jiné děti informovali i o bioodpadu, elektroodpadu či třídění barevného skla. Palec nahoru!

Grand Restaurant
08. 05. 2017
Kopřivy už jsou v plném květu. Rostou na kdejakém rumišti, jsou zdarma a jsou skvělé do čaje, do salátu i do sekané.
Grand Restaurant
04. 05. 2017

Grilovací sezóna se blíží - mějte fantazii! My jsme si udělali burgery "co dům dal": tu zbytek hořčice, tam lžička pesta, okurčička a cibulka z předešlého dne, trocha potlučených rajčátek a do masa hluchavky, co jsme nasbírali při procházce kolem vody:)

Grand Restaurant
02. 05. 2017
V některých restauracích vám nabídnou místo příboru laboratorní nástroje. Samotné pokrmy pak občas bývají hodně z jiného světa...
Grand Restaurant
28. 04. 2017

Také často hledáte "tu správnou" vázu? - Udělejte si vlastní a ještě při tom recyklujte a chraňte planetu!

Grand Restaurant
25. 04. 2017
Prague Food Festival představí i řadu delikates! Šnečí pochoutky, husí játra, pralinky a nevšední druhy čokolád, hummus princess, italskou zmrzlinu, žitné dobroty, tradiční i netradiční sýry a paštiky, orientální oříšky a sušené ovoce... Tak už máte vstupenku? / Prague Food Festival - gastronomic event of the year! Have you bought your ticket already?
Grand Restaurant
25. 04. 2017
Vivat Hoffmeisterům v umění i v gastronomii.
Grand Restaurant
21. 04. 2017

Z odpadu umělecké dílo! Kreativní Katalánci vytvořili v zapadlé rybářské restauraci dekoraci na stůl z prázdných lastur a korků od vína. Voilà!

Grand Restaurant
19. 04. 2017
Oči, barva žáber a pevnost kůže vám prozradí zda je ryba čerstvá.


 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top