Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
18. 12. 2013
Od 18.12. muzete ochutnat vybrane delikatesy z celeho sveta v tripatrovem zbrusunovem lahudkarstvi Julius Meinl v Praze. Myslim, ze bezkonkurencne nejvetsi vyber!
Grand Restaurant
12. 12. 2013
V nekterych restaurantech si muzete i precist noviny
Grand Restaurant
27. 11. 2013
XVIII. vydani pruvodce Grand Restaurant je k mani na webu, u knihkupcu a brzy i ve smart phones...kousejte pomalu, je to zdrave!
Grand Restaurant
18. 11. 2013
Kdo by řekl, že z těchto "prutů" cukrové třtiny se vyrábí skvělý kubánký rum!  
Grand Restaurant
18. 11. 2013
Grand Restaurant Festival vrcholí a naše soutěž o nejlepší foto jídla také - už jste nám poslali svůj "úlovek"? Více info ZDE.
Grand Restaurant
18. 11. 2013
"Nose to tail" aneb od čumáku po ocas - nový přístup se odráží do nabídky českých restaurací
Grand Restaurant
13. 11. 2013
Usetrili jste rijnu jako ja aspon jednu dyni na polevku lehce nabrousenou chilli?
Grand Restaurant
08. 11. 2013
Vsechno mozne jen ne mleko
Grand Restaurant
05. 11. 2013
Globalni hovezi, hlavne ne silene!
Grand Restaurant
23. 10. 2013
Pecenou morkovou kost vam uz dnes malokde nabidnou. U Silovskych na biofarme a skvele restauraci Angus ji pripravuji skvele!
Grand Restaurant
21. 10. 2013
Chilli papričky: lemon, jalapeňo, black perl a peter pan - zdroj: zahrádka, Vysočina 
Grand Restaurant
16. 10. 2013
Tak ja tedy nevim, mam uverit takovemu dumpingu? To snad ani nemuze byt opravdove jidlo...
Grand Restaurant
08. 10. 2013
Pres pul tuny bio hoveziho z Angus Farm odpociva na sve louce v Sobesukach. Letosniho III. Rocniku o pripravu nejchutnejsiho tataraku se tenhle kus evidentne neucastnil.
Grand Restaurant
01. 10. 2013
Vlevo biovinice, vpravo konvencni vinohrad. Kdyz zacne ten vpravo chemicky strikat a zafouka - biovinar je nahrany...:-(((
Grand Restaurant
24. 09. 2013
Foto od hodnotitele GR z výletu na Ukrajině, oblíbené jídlo houby zapečené sýrem. Co zajímavého jste ochutnali v létě v zahraničí vy?
Grand Restaurant
23. 09. 2013
Foto od hodnotitele GR z výletu na Ukrajině. Boršč a 300 g vodky. Obvykle se objednává na gramy :-)
Grand Restaurant
18. 09. 2013
Tak tohle je pry houskovy knedlik. 0,001% housky !
Grand Restaurant
16. 09. 2013
Nejedl jsem sam. Spolecnost mi delal: Gavi, Montezemolo, Pinot Grigio a dalsi sympataci...
Grand Restaurant
13. 09. 2013
VOC MODRÉ HORY se stalo prvním apelačním systémem, který svá vína vyrábí pouze z modrých odrůd révy vinné (Frankovka, Svatovavřinecké a Modrý Portugal). Místně se jedná o Bořetice, Kobylí, Němčičky, Velké Pavlovice a Vrbice. Myšlenka tohoto VOC náleží panu Prof. Vilému Krausovi CSc.
Grand Restaurant
10. 09. 2013
Nas pan profesor kresleni nam rikal: "Vsichni byste chteli malovat jako van Gogh, ale abyste si nemuseli uriznout ucho!" S varenim je to stejne!


 
Polovina z toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře.
Staroegyptské přísloví
Top