Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
12. 01. 2014
Tady se kazdy rychle orientuje podle barvy i symboliky
Grand Restaurant
06. 01. 2014
Hudba v restauraci může okouzlit a nebo také docela odehnat zákazníky! Věnujte jí extrémní pozornost jak můj přítel Jan Horák z musicdesign.cz
Grand Restaurant
30. 12. 2013
Nejezte, nepijte a nezijte blbe, prosim, ani v roce 2014
Grand Restaurant
27. 12. 2013
Trochu vitaminu do Noveho roku? Nove 3 patrove lahudkarstvi Julius Meinl v Praze 1 vas urcite bude inspirovat.
Grand Restaurant
24. 12. 2013
Kdo chce o vanocich drzet pust, muze si treba uvarit sneky ci hlemyzde
Grand Restaurant
18. 12. 2013
Od 18.12. muzete ochutnat vybrane delikatesy z celeho sveta v tripatrovem zbrusunovem lahudkarstvi Julius Meinl v Praze. Myslim, ze bezkonkurencne nejvetsi vyber!
Grand Restaurant
12. 12. 2013
V nekterych restaurantech si muzete i precist noviny
Grand Restaurant
27. 11. 2013
XVIII. vydani pruvodce Grand Restaurant je k mani na webu, u knihkupcu a brzy i ve smart phones...kousejte pomalu, je to zdrave!
Grand Restaurant
18. 11. 2013
Kdo by řekl, že z těchto "prutů" cukrové třtiny se vyrábí skvělý kubánký rum!  
Grand Restaurant
18. 11. 2013
Grand Restaurant Festival vrcholí a naše soutěž o nejlepší foto jídla také - už jste nám poslali svůj "úlovek"? Více info ZDE.
Grand Restaurant
18. 11. 2013
"Nose to tail" aneb od čumáku po ocas - nový přístup se odráží do nabídky českých restaurací
Grand Restaurant
13. 11. 2013
Usetrili jste rijnu jako ja aspon jednu dyni na polevku lehce nabrousenou chilli?
Grand Restaurant
08. 11. 2013
Vsechno mozne jen ne mleko
Grand Restaurant
05. 11. 2013
Globalni hovezi, hlavne ne silene!
Grand Restaurant
23. 10. 2013
Pecenou morkovou kost vam uz dnes malokde nabidnou. U Silovskych na biofarme a skvele restauraci Angus ji pripravuji skvele!
Grand Restaurant
21. 10. 2013
Chilli papričky: lemon, jalapeňo, black perl a peter pan - zdroj: zahrádka, Vysočina 
Grand Restaurant
16. 10. 2013
Tak ja tedy nevim, mam uverit takovemu dumpingu? To snad ani nemuze byt opravdove jidlo...
Grand Restaurant
08. 10. 2013
Pres pul tuny bio hoveziho z Angus Farm odpociva na sve louce v Sobesukach. Letosniho III. Rocniku o pripravu nejchutnejsiho tataraku se tenhle kus evidentne neucastnil.
Grand Restaurant
01. 10. 2013
Vlevo biovinice, vpravo konvencni vinohrad. Kdyz zacne ten vpravo chemicky strikat a zafouka - biovinar je nahrany...:-(((
Grand Restaurant
24. 09. 2013
Foto od hodnotitele GR z výletu na Ukrajině, oblíbené jídlo houby zapečené sýrem. Co zajímavého jste ochutnali v létě v zahraničí vy?


 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top