Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
10. 07. 2014
Rajcatko, cesnek a olivovy olej. Ke stesti nekdy staci tak malo..,
Grand Restaurant
08. 07. 2014
Typická andaluská studená polévka ajo blanco - známá také jako gazpacho. 
Grand Restaurant
28. 06. 2014
Maso býka, který si odkroutil svou vrcholnou show na corridě, není nic moc k jídlu. Je v něm strach, zloba, beznaděj a vyčerpání. Přesto si jej některé restaurace hrdě nabízejí - ano, je to maso s příběhem. Ale to je vše. 
Grand Restaurant
16. 06. 2014
Koishi fish & sushi, Brno. Stylizovanou japonskou vlajku a "podpis" kuchare z sojovky urcite na taliri najdete
Grand Restaurant
12. 06. 2014
Barva příštího Maurerova výběru GR bude: LOSOSOVÁ Líbí? :)
Grand Restaurant
11. 06. 2014
Nenašli jste "svoji oblíbenou" restauraci? Doporučte! My ji prověříme s dalšími hodnotiteli před zařazením do Maurerova výběru Grand Restaurat 2015. Stačí napsat svůj tip na: pavel@grand-restaurant.cz 
Grand Restaurant
08. 06. 2014
I chleba muze mit design
Grand Restaurant
02. 06. 2014
Nezapomeňte průběžně hodnotit své oblíbené restaurace, aby se dostaly do Maurerova výběru Grand Restaurant 2015! Je to jednoduché - CHCI HODNOTIT!
(foto: Lukáš Vítek)
Grand Restaurant
02. 06. 2014
Kazdy si musime chvili odpocinout
Grand Restaurant
27. 05. 2014
20.000 vidlicek se musi blyskat i na festivalu jidla a najednou
Grand Restaurant
24. 05. 2014
Food festival v Kralovskych zahradach se letos odehrava na loukach i v obrich degustacnich stanech
Grand Restaurant
16. 05. 2014
Festival zacina uz za par dnu! Kuchari muzou jeste v Kralovskych zahradach odpocivat...
Grand Restaurant
14. 05. 2014
Kamenny "drzak" na placky nebo chlebove lupinky - tak je serviruji v Bellevue. Ubrus neulitne, je designove uzemen.
Grand Restaurant
07. 05. 2014
Ted je ta prava sezona - takze chrestove risotto s ancovickou a mozzarelou podle La Bottega di Finestra - bistro v Platnerske ul., ktere mne jeste nikdy nezklamalo!
Grand Restaurant
04. 05. 2014
Nejsem z toho osobniho vyroci nejak moc nadsen, ale ten strudl nebyl spatny!
Grand Restaurant
30. 04. 2014
Glosy Pavla Maurera „Nejezte blbě!“, které znáte z Radiožurnálu, vyšly knižně!
K zakoupení ZDE 
Grand Restaurant
28. 04. 2014
Nektere pokrmy (treba V Zatisi) vypadaji jako UFO a navic chutnaji temer "nadoblacne"
Grand Restaurant
25. 04. 2014
Kuchari maji prece take pravo na maly odpocinek.
Grand Restaurant
20. 04. 2014
Zelene pivo chutna kupodivu jako pivo a pouze jeho barva je lehce odstrasujici. Preji Zelene Velikonoce!
Grand Restaurant
17. 04. 2014
Jsme rádi, že v Senátu už také řeší zdravější školní stravování.


 
Chuť přichází při jídle.
Francois Rabelais
Top