Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
23. 09. 2014
Ravioly varene v cervene repe. InterConti - uzasne.
Grand Restaurant
22. 09. 2014

7.10. v Brně v Knihovně Jiřího Mahena v 16:30 hod., ve St 8.10. ve Zlíně v Obchodním centru Zlaté jablko v 16 hod. a ve Čt 9.10. v Ostravě v Domě knihy v 18 hod. proběhne autorské čtení a autogramiáda Pavla Maurera ke knize Nejezte blbě!

Grand Restaurant
17. 09. 2014
Ancovicka na pecene paprice s trochou oregana. Jednoducha Italie v Portofino.
Grand Restaurant
15. 09. 2014

15. září skončilo hodnocení restaurací do Maurerova výběru Grand Restaurant 2015. Známkujte dál - od teď již pro další - dvacátou publikaci.

Grand Restaurant
09. 09. 2014
Vinobrani se blizi...nekde uz zacalo. Tak aspon zatim korkovou kyticku...
Grand Restaurant
01. 09. 2014
Moje prvni kvasaky. Prosly degustacni kontrolou manzelu Vichovych, kteri o chutich neco vedi a neukrizovali mne...
Grand Restaurant
24. 08. 2014
Skoncilo zasedani poroty 13. Rocniku Ceska biopotravina roku. Ja uz znam viteze, ale do 3.9. je to tajemstvi...
Grand Restaurant
19. 08. 2014
Posledni tucet sneku z vlastniho unikatniho chovu jsem ochutnal na Chateau Mcely. Propojeni zamku-personalu-a prirody je tu jedinecne.
Grand Restaurant
17. 08. 2014
Slivovice servirovana primo ve svestce - to se vam stane asi jen u chefa Kosnare na Kosiku!
Grand Restaurant
16. 08. 2014
DOPORUČUJEME: Průvodce nejlepšími víny ČR 2014 - 2015: 882 doporučených vín, 191 vinařů a vinařských firem, vydává WINE & Degustation.
Grand Restaurant
14. 08. 2014
Do 15. srpna posledni moznost prihlasit sveho favorita do souteze Ceska biopotravina 2014. Nejezte blbe!
Grand Restaurant
12. 08. 2014
Toto je umístěno v jedné jihočeské restauraci. Docela trefné, nebo? :) 
Grand Restaurant
04. 08. 2014
...nemusi byt jen na taliri. Je krasna, elegantni a chytra.
Grand Restaurant
02. 08. 2014
Jenom proste 3 sardinky na bridlici marinovane v oleji a balsamiku s minirajcatkem. Lehky predkrm.
Grand Restaurant
16. 07. 2014
Dobre uvarit - to je velke umeni! Na skvelem pokrmu nikdy nesmite setrit. At uz jste ziskali penize jakko...
Grand Restaurant
10. 07. 2014
Rajcatko, cesnek a olivovy olej. Ke stesti nekdy staci tak malo..,
Grand Restaurant
08. 07. 2014
Typická andaluská studená polévka ajo blanco - známá také jako gazpacho. 
Grand Restaurant
28. 06. 2014
Maso býka, který si odkroutil svou vrcholnou show na corridě, není nic moc k jídlu. Je v něm strach, zloba, beznaděj a vyčerpání. Přesto si jej některé restaurace hrdě nabízejí - ano, je to maso s příběhem. Ale to je vše. 
Grand Restaurant
16. 06. 2014
Koishi fish & sushi, Brno. Stylizovanou japonskou vlajku a "podpis" kuchare z sojovky urcite na taliri najdete
Grand Restaurant
12. 06. 2014
Barva příštího Maurerova výběru GR bude: LOSOSOVÁ Líbí? :)


 
Polovina z toho, co sníme, udržuje naživu nás, druhá polovina lékaře.
Staroegyptské přísloví
Top