Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
16. 08. 2018
Takovéhle “křivé” ovoce v supermarketu nenajdete. Protože neodpovídá standardu, tak se prostě vyhazuje. A přitom je to taková nádhera a v chuti žádný rozdíl! Tohle je příroda, tak proč se ji snažíme napravit?Budou i z nás za chvíli kloni?!
Grand Restaurant
08. 08. 2018
Asi zatím nejlepší větrník mého života. Se slaným karamelem, lehkou malinovou nápní a čerstvým kvítím. Ptáte se, kde si na něm pochutnáte? Sledujte náš Facebook a Instagram a dozvíte se to!
Grand Restaurant
02. 08. 2018

Co se starým kusem dřeva? V tomhle horku se přece nedá topit! Ale můžete si vyrobit originální přírodní jmenovky na váš příští večírek!

Grand Restaurant
27. 07. 2018

Léto je v plném proudu a k němu neodmyslitelně patří i svatby. Trendem posledních let je “open air” obřad, přírodní motivy a uvolněný “dress code”. To se samozřejmě odráží i na svatební hostině, přípitku nebo třeba dortu:)

Grand Restaurant
20. 07. 2018

Singapur - jedno z nejohleduplnějších velkoměst k přírodě. Dokazuje každým coulem, že to jde!

Grand Restaurant
11. 07. 2018
Už jste někdy viděli “naživo” zázvor, kurkumu nebo třeba ginseng? Je to zážitek!
Grand Restaurant
03. 07. 2018

Ořechy a rybíz ze zahrady, vajíčka od sousedovic slepiček, tvaroh z nedaleké farmy a slazeno medem od dědečka. Podporujme lokální produkty a sezonní superpotraviny!

Grand Restaurant
27. 06. 2018

Interiér plný bizárních stromů v jedné singapurské restauracaci (aneb co s použitými lahvemi)

Grand Restaurant
21. 06. 2018
Ještě někdo pochybuje o tom, že jsme se vyvinuli z opic?:)
Grand Restaurant
10. 06. 2018

Bali je jedno z nejkrásnějších míst na světě. Superfood na každém stromě, úžasná fauna a láskyplní lidé všude kolem. Nyní ale také hory plastu, v džungli i v oceánu! A můžeme si za to sami, a jen my to dokážeme zase napravit!!!

Grand Restaurant
02. 06. 2018

Navýšili jsme 2 místa na gastronomický výlet do Katalánska v termínu 20.-24.9.2018! Průvodcem bude Pavel Maurer a jeho dcera Anna. Zajímá vás víc? Tak napište na email anna@grand-restaurant.cz

Grand Restaurant
28. 05. 2018

Vajíčka od sousedovic slepiček, rukola, divoké byliny a “superplevel” z vlastní zahrádky, avokádo s trochou lanýžového oleje těsně před expirací. Dokonalost.

Grand Restaurant
20. 05. 2018

Monika a Pavel Maurerovi vás zvou 25. - 27. května na Vyšehrad, kde se odehraje největší svátek všech milovníků dobrého jídla a pití.

Grand Restaurant
15. 05. 2018

Artefakty v džungli. Májský obchůdek z “Taste-Waste” designem: staré nádoby, provazy, kůže, dřívka a mušle z moře...

Grand Restaurant
10. 05. 2018

Na blížícím se Prague Food Festivalu ochutnáte ta nejlepší vína z Čech, Moravy i skvosty ze zahraničí! Těšte se na Ekovín, Château Valtice, Vinselekt Michlovský, Vinařství B\V, šumivý Bohemia Sekt či pravé šampaňské Veuve Clicquot a speciály např. z Libanonu nebo Burgundska!

Grand Restaurant
04. 05. 2018

Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR právě vyhrál zlato v Singapuru. Úplně poprvé v historii! A vy máte unikátní možnost ochutnat jejich kulinarní umění na květnovém Prague Food Festivalu! U příležitosti oslav 100 let republiky pro vás připraví speciální prvorepublikové menu.

Grand Restaurant
26. 04. 2018

Uvolnila se 2 místa na exklusivní gastronomickou výpravu do Katalánska s Pavlem Maurerem! Termín 27.9.-1.10.2018. Pojeďte s námi! Více info: anna@grand-restaurant.cz

Grand Restaurant
18. 04. 2018

Část výtěžku z Grand Restaurant Festivalu šla na podporu kolumbijských indiánů, kteří usilují o navracení půdy. Do Prahy přijel jejich představitel Mamo (šaman). Poobědval s Pavlem Maurerem, zamiloval se do jeho dřevěných hodinek a povyprávěl o (ne)rovnováze našich světů.

Grand Restaurant
11. 04. 2018

Zvýhodněné vstupenky na květnový Prague Food Festival právě v prodeji! Třídenní svátek milovníků dobrého jídla a pití se odehraje na Vyšehradě a letošním tématem jsou kulinární trendy roku 2018.

Grand Restaurant
02. 04. 2018
Letos to tak vyšlo, že se křesťanské Velikonoce a židovský Pesach slaví ve stejném období. No a tak jsme se rozhodli, že místo mazance, nádivky a beránka uděláme speciality Sederové večeře. Nejvíc se nám povedl sladký “charoset” ze sušeného ovoce, mandlí, skořice a červeného vína:)


 
Láska je omáčka, která teprve dá každému masu chuť.
Francouzské přísloví
Top