Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
29. 01. 2016

Mražená pralinka ze zbytků nastrouhané žluté mrkve (to, co zbylo z přípravy fresh džusu), zalitá čajem ze slupek z přezrálých rajčat. Vše je 100% přírodní, bez přídavku soli, cukru, či jakéhokoliv dochucovadla. Tak chutná taste-waste.

29. 01. 2016
Mražená pralinka ze zbytků nastrouhané žluté mrkve (to, co zbylo z přípravy fresh džusu), zalitá čajem ze slupek z přezrálých rajčat. Vše je 100% přírodní, bez přídavku soli, cukru, či jakéhokoliv dochucovadla.
Grand Restaurant
25. 01. 2016
Menu restaurace 20 m pred prazskou ZOO. Nase zviratka, tedy ta ziva, jsou navstevovana v zime predevsim Slovany.
Grand Restaurant
22. 01. 2016

Co uděláte, když přijdete z nákupu? Nahrnete vše bezmyšlenkovitě do lednice? Pozor na to, některé druhy zeleniny a ovoce tam nepatří, protože rychleji podléhají zkáze v zimě. Jsou to třeba okurky, rajčata nebo banány. Více se dozvíte v rozhovoru s organizací Zachraň jídlo, který vznikl v rámci projektu Nejsem plýtvák.

Grand Restaurant
19. 01. 2016
Podlozka (sklo, kamen, bridlice) pod pribor, kdyz si jej vybalite z ubrousku. Detail, ktery potesi a ma smysl. Restaurant MG u Ml. Boleslavi
Grand Restaurant
15. 01. 2016

Zeď z korků od vína? Wine not?;)

Grand Restaurant
12. 01. 2016

Jeden ze 3 degustačních chodů podávaný v ostravském Bamboo v rámci nadcházejícího Grand Restaurant Festivalu. Candát, zelenina - a to černé není „pozdrav z šachty“, ale pečená polenta se sépiovým inkoustem!

Grand Restaurant
09. 01. 2016

Ruční výroba, bez konzervantů a barviv, méně tuku a cukru a přesto báječné! Kromě donutů dělají třeba také kakaové špagety nebo čokoládovou tlačenku. Tajemství této cukrárny znají účastníci naší katalánské Mňam Tour:) Mňam Tour

Grand Restaurant
05. 01. 2016
Foie gras kachnička, jablková paštika, kozí sýr se sušenou papájou...i rychlý oběd za studena může být originální!:)
Grand Restaurant
02. 01. 2016
"Varime lepsi kafe nez George Clooney"...napis na dverich jedne barcelonske kavarny. Odpovedi je o par kroku dal obri kavova kapsle Nespresso ve stylu Gaudí.
Grand Restaurant
29. 12. 2015

Málokdo ví, že jsou plody opuncie jedlé. Dužina je sladká a sťavnatá s chutí tropického ovoce. Váže na sebe tuky, takže je to skvělá volba pro "povánoční odtučňovací kůru":) Ale pozor na trny!

Grand Restaurant
26. 12. 2015

Stromeček z uschlých větviček? Proč ne?

Grand Restaurant
22. 12. 2015

Obří otočný gril na vánočním trhu ve "Španělské Vesnici" aneb vepř na několik způsobů!

Grand Restaurant
18. 12. 2015
Sushi? Ano, ale jen v designu, jsou to pouze gastronomicke ponozky - pro milovniky japonskeho tradicniho pokrmu.
Grand Restaurant
15. 12. 2015
Takovýhle účet vám připraví indonéská majitelka bistra Jávanka na Vinohradech. Taková maličkost a jakou to udělá člověku radost... A k tomu ještě božsky vaří!
Grand Restaurant
11. 12. 2015
Sklenikova zelenina nebo kvašena? Nekdy to co vypada hure tak je nasemu telu prospesnejsi...
Grand Restaurant
08. 12. 2015
Už XX. let s vámi...
Grand Restaurant
04. 12. 2015

Gel z pečených bramborových slupek a perly z podmáslí. Taste-Waste předkrm podle Borgo Agnese (Brno), které se letos umístilo v TOP 10 restauracích.

Grand Restaurant
01. 12. 2015
PŘEDPRODEJ ZAHÁJEN OD 1.12. NA WWW.GRANDRESTAURANTFESTIVAL.CZ !
Grand Restaurant
01. 12. 2015
V barcelonském podniku Surya stojí psáno na dveřích: Indian Street Food & Drinks. Jestli je v indických ulicích obvyklé pikantní mojito s mangovým chutney, to nevím, ale návštěva rozhodně stojí za to!


 
Buď je otevírání vína a jeho pití obřadem, blažeností anebo není ničím.
Miroslav Horníček
Top