Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
26. 12. 2015

Stromeček z uschlých větviček? Proč ne?

Grand Restaurant
22. 12. 2015

Obří otočný gril na vánočním trhu ve "Španělské Vesnici" aneb vepř na několik způsobů!

Grand Restaurant
18. 12. 2015
Sushi? Ano, ale jen v designu, jsou to pouze gastronomicke ponozky - pro milovniky japonskeho tradicniho pokrmu.
Grand Restaurant
15. 12. 2015
Takovýhle účet vám připraví indonéská majitelka bistra Jávanka na Vinohradech. Taková maličkost a jakou to udělá člověku radost... A k tomu ještě božsky vaří!
Grand Restaurant
11. 12. 2015
Sklenikova zelenina nebo kvašena? Nekdy to co vypada hure tak je nasemu telu prospesnejsi...
Grand Restaurant
08. 12. 2015
Už XX. let s vámi...
Grand Restaurant
04. 12. 2015

Gel z pečených bramborových slupek a perly z podmáslí. Taste-Waste předkrm podle Borgo Agnese (Brno), které se letos umístilo v TOP 10 restauracích.

Grand Restaurant
01. 12. 2015
PŘEDPRODEJ ZAHÁJEN OD 1.12. NA WWW.GRANDRESTAURANTFESTIVAL.CZ !
Grand Restaurant
01. 12. 2015
V barcelonském podniku Surya stojí psáno na dveřích: Indian Street Food & Drinks. Jestli je v indických ulicích obvyklé pikantní mojito s mangovým chutney, to nevím, ale návštěva rozhodně stojí za to!
Grand Restaurant
27. 11. 2015

Mnoho věcí kolem nás může mít i "druhý" život, být užitečné, recyklované a ne prostě jen odhozené do koše. Taste-Waste na našem webu vám řekne víc.

Grand Restaurant
24. 11. 2015

V Barceloně občas vaří chef přezdívaný "šéfkuchař moře": prosadil si plankton k lidské konzumaci, peče ryby na olivových peckách a dělá 100% mořské uzeniny. Jeho mistrovské degustační menu jsme ochutnali během Mňam Tour 2015!

Grand Restaurant
20. 11. 2015
Spunty z kokrkoveho dubu. Jsou cim dal drazsi, kratsi a tez kvalita a hustota je ruzna. Mozna jste jiz potkali vina se sklenenym uzaverem. Kdo vi co jeste bude?
Grand Restaurant
17. 11. 2015
Jednou z největších pochoutek v barcelonské restauraci L´eggs je morková kost s krepelčími vajíčky a fenyklem. Jak uz napovídá název podniku - tady dělají vejce na 50 způsobů!
Grand Restaurant
13. 11. 2015
Podzim, orechy, jablicka, ranni mlhy a barevne stromy a diky Bohu i nektere kvetiny.
Grand Restaurant
13. 11. 2015

Nejprestižnější a nejobávanější sommeliéři doporučují 893 nejlepších domácích vín. Více na www.w-d.cz/pruvodce/

Grand Restaurant
10. 11. 2015
Věděli jste, že španělská studená rajčatová polévka gazpacho vznikla na základě 3 předchůdců? Prvním je luštěninová mazamorra arabského původu, dále česnekovo-mandlové ajoblanco (na obrázku) a pak teprve s příchodem rajčat hutné salmorejo, ze kterého později vznikla lehká letní obdoba gazpacho
Grand Restaurant
06. 11. 2015
Uz mate shrabane listi? Nekdy je lepsi jej ponechat na trave a ono se pres zimu vstreba. Ale ne to orechove, to je nutne vzdy odklidit nebo zahubi vse po sebou.
Grand Restaurant
03. 11. 2015
Ujíždíte na "smradlavých" sýrech? Tak tohle je jedna z největších španělských lahůdek pocházející z D.O.P. Extremadura. Vyrábí se ze syrového ovčího mléka a zraje minimálně 2 měsíce, uvnitř je téměř tekutý, hmmm...
Grand Restaurant
30. 10. 2015
Vinobrani uz je vetsinou za nami. Vinari predpovidaji - dobry rocnik. Tak drzime palce.
Grand Restaurant
27. 10. 2015
Máte rádi "sýrový dort"? A víte, že si jej můžete připravit na nespočet způsobů? Zkuste třeba nahradit klasickou Philadelphii či tvaroh italským "mascarpone" nebo řeckým jogurtem, kefírem, bílou čokoládou... Zdravější varianta se dá udělat s celozrnnou moukou, třtinovým cukrem a biosušenkami


 
Až budou obsluhovat roboti, bude vhodné je na chvíli vypnout.
Anonym
Top