Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
19. 08. 2014
Posledni tucet sneku z vlastniho unikatniho chovu jsem ochutnal na Chateau Mcely. Propojeni zamku-personalu-a prirody je tu jedinecne.
Grand Restaurant
19. 08. 2014
Posledni tucet sneku z vlastniho unikatniho chovu jsem ochutnal na Chateau Mcely. Propojeni zamku-personalu-a prirody je tu jedinecne.
Grand Restaurant
17. 08. 2014
Slivovice servirovana primo ve svestce - to se vam stane asi jen u chefa Kosnare na Kosiku!
Grand Restaurant
17. 08. 2014
Slivovice servirovana primo ve svestce - to se vam stane asi jen u chefa Kosnare na Kosiku!
Grand Restaurant
16. 08. 2014
DOPORUČUJEME: Průvodce nejlepšími víny ČR 2014 - 2015: 882 doporučených vín, 191 vinařů a vinařských firem, vydává WINE & Degustation.
Grand Restaurant
14. 08. 2014
Do 15. srpna posledni moznost prihlasit sveho favorita do souteze Ceska biopotravina 2014. Nejezte blbe!
Grand Restaurant
14. 08. 2014
Do 15. srpna posledni moznost prihlasit sveho favorita do souteze Ceska biopotravina 2014. Nejezte blbe!
Grand Restaurant
12. 08. 2014
Toto je umístěno v jedné jihočeské restauraci. Docela trefné, nebo? :) 
Grand Restaurant
04. 08. 2014
...nemusi byt jen na taliri. Je krasna, elegantni a chytra.
Grand Restaurant
04. 08. 2014
...nemusi byt jen na taliri. Je krasna, elegantni a chytra.
Grand Restaurant
02. 08. 2014
Jenom proste 3 sardinky na bridlici marinovane v oleji a balsamiku s minirajcatkem. Lehky predkrm.
Grand Restaurant
02. 08. 2014
Jenom proste 3 sardinky na bridlici marinovane v oleji a balsamiku s minirajcatkem. Lehky predkrm.
Grand Restaurant
16. 07. 2014
Dobre uvarit - to je velke umeni! Na skvelem pokrmu nikdy nesmite setrit. At uz jste ziskali penize jakko...
Grand Restaurant
16. 07. 2014
Dobre uvarit - to je velke umeni! Na skvelem pokrmu nikdy nesmite setrit. At uz jste ziskali penize jakko...
Grand Restaurant
10. 07. 2014
Rajcatko, cesnek a olivovy olej. Ke stesti nekdy staci tak malo..,
Grand Restaurant
10. 07. 2014
Rajcatko, cesnek a olivovy olej. Ke stesti nekdy staci tak malo..,
Grand Restaurant
08. 07. 2014
Typická andaluská studená polévka ajo blanco - známá také jako gazpacho. 
08. 07. 2014
Grand Restaurant
28. 06. 2014
Maso býka, který si odkroutil svou vrcholnou show na corridě, není nic moc k jídlu. Je v něm strach, zloba, beznaděj a vyčerpání. Přesto si jej některé restaurace hrdě nabízejí - ano, je to maso s příběhem. Ale to je vše. 
Grand Restaurant
16. 06. 2014
Koishi fish & sushi, Brno. Stylizovanou japonskou vlajku a "podpis" kuchare z sojovky urcite na taliri najdete


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top