Výpis příspěvků

 
Obrázek
18. 03. 2011
Florentane maji velkou slabost na drstky a take nadivane kohouti krky. Trhovci nabizeji denne, aby usnadnili domacim kuchynkam praci. Neni nad italsky design, ze?
Grand Restaurant
17. 03. 2011

Ať jste Čech, Habsubrk či Američan - Wiener Schnitzel dle skvělého chefa Richarda Šusty můžete ochutnati v Suterénu na břehu řeky Vltavy.  Od 17. - 24. 3. tedy tradiční speciality z telecího masa. Vídeňské telecí řízky s novými brambory již za 173,- Kč, či další jídla z mladého telecího.

Grand Restaurant
11. 03. 2011

PRASE ZEZADU. Miluji kreativní řezníky!... a posílám pozdrav od Haly 22, kde probíhají v Holešovické tržnici velké farmářské trhy a dá se narazit občas i na slušné suroviny.

Grand Restaurant
21. 02. 2011

Omlouvám se autorovi, neznám jej, přefotil jsem si to na kamarádově WC, ale je to pro mne přitažlivá reminiscence na bio víno, kterých budeme mít letos přihlášeno v soutěži Česká Biopotravina roku víc než dost!

Grand Restaurant
04. 02. 2011

Takovýhle narozeninový dort - nesladký a hned na začátku večeře, tedy spíše slaný, přesněji "shushený" na rýžovém základě postavená pyramida ze sushi, které pak bude jedním z chodů. Nabídl nám chef Jiří Král z nového podniku Aureole v 27. patře mrakodrapu na Praze 4.

Grand Restaurant
02. 02. 2011
Hambac s ocima v Hergetove cihelne!
Grand Restaurant
30. 11. 2010

Vaříme na plný pecky! Máme nový web, Uffff! Pokud nebude něco fungovat nebo nenaleznete kýženou informaci, dejte nám, prosím, vědět. Nikdo není dokonalý…
 

Očekáváme též vaše tipy na skvělé, neobvyklé a kreativní restaurace, jež by v našem výběru neměly chybět. Stačí email: maumau@grand-restaurant.cz



 
Střez se dobrého kuchaře a mladé ženy!
Francouzské přísloví
Top