Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
31. 03. 2017

Podporujte podniky, které myslí na naši planetu. Rozhodnutí je jen na vás!

Grand Restaurant
31. 03. 2017
Podporujte podniky, které myslí na naši planetu. Rozhodnutí je jen na vás!
Grand Restaurant
28. 03. 2017
Parkoviště pro lázeňské konvičky hostů v Marianských Lázních. Z hlediska gastronomického jde jen o to zvolit ten správný pramen.
Grand Restaurant
28. 03. 2017
Parkoviště pro lázeňské konvičky hostů v Marianských Lázních. Z hlediska gastronomického jde jen o to zvolit ten správný pramen.
Grand Restaurant
25. 03. 2017

Smažené rýžové arancini, jejichž základem je šafránové rizoto se "zbytky z kuchyně" a alioli. Ořezy z mrkve, zbytky hub a cibule... voilà - dokonalé amuse bouche!

Grand Restaurant
25. 03. 2017
Smažené rýžové arancini, jejichž základem je šafránové rizoto se "zbytky z kuchyně" a alioli. Ořezy z mrkve, zbytky hub a cibule... voilà - dokonalé amuse bouche!
25. 03. 2017
Smažené rýžové arancini, jehož základem je šafránové rizoto se "zbytky kuchyně" a aioli. V Zátiší přidali ještě zbytky hub, ořezy mrkve a cibule a vytvořili tak dokonalé "taste-waste" amuse bouche! Sent from my iPhone
Grand Restaurant
21. 03. 2017
Předposlední langoš v roce 1968 na Balatonu, posledni před týdnem na Štrbskem plesu. Domácí, ručně hnětený -skvělý!
Grand Restaurant
21. 03. 2017
Předposlední langoš v roce 1968 na Balatonu, posledni před týdnem na Štrbskem plesu. Domácí, ručně hnětený -skvělý!
Grand Restaurant
16. 03. 2017

Povadlá zelenina se vždy dá rozmixovat spolu s cizrnou a dostanete tak úžasný hummus. Zbytek "odkrojků" můžete přidat například k vařeným fazolím, pomačkat a usmažit lahodné "kofty". Doplníte čerstvým salátem a o oběd je postaráno!

Grand Restaurant
16. 03. 2017
Povadlá zelenina se vždy dá rozmixovat spolu s cizrnou a dostanete tak úžasný hummus. Zbytek "odkrojků" můžete přidat například k vařeným fazolím, pomačkat a usmažit lahodné "kofty". Doplníte čerstvým salátem a o oběd je postaráno!
Grand Restaurant
14. 03. 2017
Pirohy plněné "zemiakovou" kaší, zalité bryndzou a sypané popraženou slaninkou...i trocha čerstvé pažitky potěší. Dietka chudých - chuťová bomba!
Grand Restaurant
14. 03. 2017
Pirohy plněné "zemiakovou" kaší, zalité bryndzou a sypané popraženou slaninkou...i trocha čerstvé pažitky potěší. Dietka chudých - chuťová bomba!
Grand Restaurant
10. 03. 2017

V karibské džungli se pije 100% dešťová voda. Okysličená, bez chloru a škodlivin. Vše co hledáme, nalezneme v přírodě.

Grand Restaurant
10. 03. 2017
V karibské džungli se pije 100% dešťová voda. Okysličená, bez chloru a škodlivin. Vše co hledáme, nalezneme v přírodě.
Grand Restaurant
07. 03. 2017
Zlaté italské ručičky...hned vše lépe chutná!
Grand Restaurant
07. 03. 2017
Zlaté italské ručičky...hned vše lépe chutná!
Grand Restaurant
07. 03. 2017
Zlatý italský ručičky! To vždy lépe chutná...
Grand Restaurant
04. 03. 2017

Věděli jste, že mangold se dá využít mnoha způsoby aniž byste jakoukoliv jeho část vyhodili? Stopky můžete třeba obalit v tempuře a z lístků zase udělat domácí pesto!

Grand Restaurant
04. 03. 2017
Věděli jste, že mangold se dá využít mnoha způsoby aniž byste jakoukoliv jeho část vyhodili? Stopky můžete třeba obalit v tempuře a z lístků zase udělat domácí pesto!


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top