Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
24. 06. 2013
Ryze z poli pobliz Verony s jahodami. Novy podnik Al-riso nabizi vsechny pokrmy v duchu slavneho italskeho podniku a ryzarny pana Ferrona.
Grand Bar
05. 06. 2013
Předprodej na Prague Food Festivalu 2014 právě začíná. Fotogalerie z loňského ročníku ZDE 
Grand Restaurant
31. 05. 2013
Kdyz si date v Andalusii 3-4 piva, tak vam obcas zdarma pristane talir takovych snecku v korenenem nalevu. Jsou chutni a rikaji si o dalsi sklenku.
Grand Restaurant
30. 05. 2013
Hned jak konecne prestane prset tak se lesy zapari - a porostou! Opatrnosti nezbyva, nekonzumujte co neznate...
Grand Restaurant
19. 05. 2013
Hejno malych rybicek se rozestoupilo pred dvema predatory. Staci rychlejsi pohyb a statisice ryb se rozstreli do jineho tvaru.
Grand Restaurant
10. 05. 2013
Specialitou Prague Food Festivalu 2013 byl Veleštír císařský na rukolovém salátku
Grand Restaurant
07. 05. 2013
Nejsem velky milovnik oblibeneho spanelskeho pokrmu - paella - protoze se tam da leccos osidit. Tahle domaci od kamaradu me dcery z Huelvy vsak nemela chybu. Recept poslu na pozadani...
Grand Restaurant
25. 04. 2013
Video-upoutávka na Prague Food Festival 2013 ke shlédnutí ZDE 
Grand Restaurant
22. 04. 2013
... variace teleciho podle noveho izraelskeho chefa v Bellevue. Pracoval tez v restauracich G. Ramsaye
Grand Restaurant
13. 04. 2013
Takhle vypada balicek "zelenina do polivky" na trzisti v Port Louis.
Grand Restaurant
04. 04. 2013
Tento pestry "ovo-zel" je soucasti mnoha pokrmu na Mauriciu. Okusit je muze vitez souteze o vstupenky na Prague Food Festival 2013.
Grand Restaurant
03. 04. 2013
Ovocno-zeleninovy kos, ktery je zakladem mnoha dennich menicek na Mauriciu. Vitez predprodeje vstupenek na PFF 2013 jiste ochutna!
Grand Bar
30. 03. 2013
Od 1. dubna předprodej zvýhodněných vstupenek na Prague Food Festival 2013.   Čeká na vás gastronomická událost roku, buďte u toho!  
Grand Restaurant
29. 03. 2013
Koprová s brambory a rajská s knedlíky aneb originální vaření pro naše nejmenší! (vše 100% plsť)
Grand Restaurant
25. 03. 2013
Svatojakubske musle jak je pripravuje P. Bertron, chef 3 Michelinske restaurace v Burgundsku...
Grand Restaurant
22. 03. 2013
Registujeme zájemce o Mňam tour na kulinární Mauricius - více informací ZDE 
Grand Restaurant
22. 03. 2013
Kulinarni festival na ostrove Mauricius vrcholi. I my mame zelizko v ohni v podobe R. Pauluse. Tohle je carpaccio z musli sv. Jakuba podle 3 Michelinoveho chefa P. Bertrona z Burgundska.
Grand Restaurant
20. 03. 2013
Nejlepší marmelády na světě jsou z Novohradských hor. Koupit je můžete i ze zahraničí.
Grand Restaurant
18. 03. 2013
Roman Paulus si vylosoval Beggittu ze Seychel a budou spolu pristich 5 dnuvarit na Kulinarnim festivalu na Mauriciu
Grand Restaurant
08. 03. 2013
Jako flakon parfemu muze vypadat olivovy olej vyssi kategorie. Zkuste ve Zdeneks Oyster Baru. Je skvely.


 
Popíjej staré víno, chceš-li vesele stárnout.
Latinské přísloví
Top