Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
30. 04. 2014
Glosy Pavla Maurera „Nejezte blbě!“, které znáte z Radiožurnálu, vyšly knižně!
K zakoupení ZDE 
Grand Restaurant
28. 04. 2014
Nektere pokrmy (treba V Zatisi) vypadaji jako UFO a navic chutnaji temer "nadoblacne"
Grand Restaurant
25. 04. 2014
Kuchari maji prece take pravo na maly odpocinek.
Grand Restaurant
20. 04. 2014
Zelene pivo chutna kupodivu jako pivo a pouze jeho barva je lehce odstrasujici. Preji Zelene Velikonoce!
Grand Restaurant
17. 04. 2014
Jsme rádi, že v Senátu už také řeší zdravější školní stravování.
Grand Restaurant
09. 04. 2014
Kynuta knedle plnena merunkami? Sledujte test redaktorky Vecerkove v MFD 18.4.
02. 04. 2014
Grand Bar
31. 03. 2014
Česko má prvního cognac sommeliéra a je jím žena! Prestižní titul Cognac Educator udělovaný francouzským úřadem BNIC získala v březnu 2014 Tereza Křivinková (bar U staré studny! GRATULUJEME! 
Grand Restaurant
19. 03. 2014
I takto se daji servirovat tucna jatra - foie gras
Grand Restaurant
19. 03. 2014
Tomu rikam klamava reklama! Pres ulici to vypada, ze tu maji burgry zdarma.
Grand Restaurant
13. 03. 2014
Dezert ve stylu "malovani na skle" v taborskem restaurantu Goldie, kde kazdorocne porada chef Svatek kulinarni orgie
Grand Restaurant
28. 02. 2014
Foie gras v podani Terasy u Zlate studne. Ja rikam: "Nejsou jatra jako jatra!"
Grand Restaurant
25. 02. 2014
Hrbet, licka a ohanka. Ochutnavka U bile kravy je chutna i poucna.
Grand Restaurant
21. 02. 2014
Zmrzlina z koziho syra, tapenada z cernych oliv, visnova marmelada - predkrm snu v Chateau Mcely v ramci Grand Restaurant Festivalu
Grand Restaurant
17. 02. 2014
Vancouverský VW je skutečně "auto k nakousnutí!"
Grand Restaurant
12. 02. 2014
Mistrovstvi moravskeho chefa Gotha z Miury spociva v neuveritelne fusion: hruska v krupavem teste s frgalovou zmrzlinou! Konecne proc ne? Jsme na Valassku.
Grand Restaurant
04. 02. 2014
Peceny bucek na Kofole s pastinakovym pyre v restauraci School podle sefkuchare Jana Charouze
Grand Restaurant
28. 01. 2014
Dezert "tajici cokolada" v Chagall ´s Club je spickovym zakoncenim celeho degustacniho menu.
Grand Restaurant
23. 01. 2014
Tatarakovy domaci chlebicek ve zbrusu novem podniku zakladatelky farmarskych trhu Hany Michopulu. A mnoho dalsich originalnich dobrot ochutnate v Dlouhe tride, P1.


 
Popíjej staré víno, chceš-li vesele stárnout.
Latinské přísloví
Top