Výpis příspěvků

 
Grand Restaurant
23. 06. 2017

Co uvařit k obědu? Koukněte se nejdřív do lednice a zpracujte zbytky! Často vás to dožene k úžasným kombinacím a neobvyklým chutím! Buďte nápadití a neplýtvejte.

Grand Restaurant
20. 06. 2017
Ach, ty rajský - to je taková dobrota, když chutnají skutečně jako rajčata...
Grand Restaurant
13. 06. 2017
Jako dezert - miska s vodou a třešně srdcovky v ní. Jak prosté, chutné a osvěžující.
Grand Restaurant
13. 06. 2017
Jako dezert - miska s vodou a třešně srdcovky v ní. Jak prosté, chutné a osvěžující.
Grand Restaurant
10. 06. 2017

První Mňam Tour s Pavlem Maurerem do USA plánujeme na listopad. Zbývá už jen pár posledních volných míst. Pojeďte s námi objevovat nová místa a nepoznané chutě!

Grand Restaurant
10. 06. 2017
První Mňam Tour s Pavlem Maurerem do USA plánujeme na listopad. Zbývá už jen pár posledních volných míst. Pojeďte s námi objevovat nová místa a nepoznané chutě!
Grand Restaurant
01. 06. 2017

Chlebíčky jsou tou nejvděčnější možností, jak zpracovat nevyužité suroviny z předešlého dne - variací je totiž tisíce a vaší kreativitě se nekladou žádné meze!

Grand Restaurant
01. 06. 2017
Chlebíčky jsou tou nejvděčnější možností, jak zpracovat nevyužité suroviny z předešlého dne - variací je totiž tisíce a vaší kreativitě se nekladou žádné meze!
Grand Restaurant
26. 05. 2017
Monika a Pavel Maurerovi vás ze srdce zvou na Prague Food Festival! 26.-28. května na Vyšehradě:)
Grand Restaurant
26. 05. 2017
Monika a Pavel Maurerovi vás ze srdce zvou na Prague Food Festival! 26.-28. května na Vyšehradě:)
Grand Restaurant
23. 05. 2017

Tohle všechno jsou zbylé obaly po krátkém nevelkém obědě na dálnici pro pouhé 2 osoby. Jediné, co lze znovu použít je plastový podtác...

Grand Restaurant
23. 05. 2017
Tohle všechno jsou zbylé obaly po krátkém nevelkém obědě na dálnici pro pouhé 2 osoby. Jediné, co lze znovu použít je plastový podtác...
Grand Restaurant
19. 05. 2017

Dříve se jim přezdívalo všelék. Mají úžasné účinky na trávení a imunitu, pomáhají při bolestech a nachlazení, jsou bohatým antioxidantem a právě teď mnohým z nás rostou na zahradě - ano, zase ty sedmikrásky. Tak je neposekejte, raději s nimi zdobte pokrmy!

Grand Restaurant
19. 05. 2017
Dříve se jim přezdívalo všelék. Mají úžasné účinky na trávení a imunitu, pomáhají při bolestech a nachlazení, jsou bohatým antioxidantem a právě teď mnohým z nás rostou na zahradě - ano, sedmikrásky. Tak je neposekejte, raději s nimi zdobte pokrmy!
Grand Restaurant
16. 05. 2017
Stačí jen najít nějakou louku a posbírat kytky a plevel a divoké byliny a osvěžit svůj salát nebo polévku
Grand Restaurant
16. 05. 2017
Stačí jen najít nějakou louku a posbírat kytky a plevel a divoké byliny a osvěžit svůj salát nebo polévku
Grand Restaurant
12. 05. 2017

Je třeba začít od dětí! A v pražské Stromovce to vzali za správný konec - udělali bohatý zábavný program pro naše nejmenší a k tomu osvětu v oblasti šetření naší planety. Mimo jiné děti informovali i o bioodpadu, elektroodpadu či třídění barevného skla. Palec nahoru!

Grand Restaurant
12. 05. 2017
Je třeba začít od dětí! A v pražské Stromovce to vzali za správný konec - udělali bohatý zábavný program pro naše nejmenší a k tomu osvětu v oblasti šetření naší planety. Mimo jiné děti informovali i o bioodpadu, elektroodpadu či třídění barevného skla. Palec nahoru!
Grand Restaurant
08. 05. 2017
Kopřivy už jsou v plném květu. Rostou na kdejakém rumišti, jsou zdarma a jsou skvělé do čaje, do salátu i do sekané.
Grand Restaurant
08. 05. 2017
Kopřivy už jsou v plném květu. Rostou na kdejakém rumišti, jsou zdarma a jsou skvělé do čaje, do salátu i do sekané.


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top